پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1403/09/14

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون پژوهش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ۲۴ تا ۲۹ آذر ماه سال جاری به عنوان هفته پژوهش و با شعار " پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی" نامگذاری شده است.

معاون پژوهش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت:۲۴ تا ۲۹ آذر ماه سال جاری به عنوان هفته پژوهش و با شعار " پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی" نامگذاری شده است.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر حسین ماری اوریاد در برنامه زنده پیک سلامت که یکشنبه شب از شبکه استانی دنا پخش شد، ابراز داشت: با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به سمت نسل سوم دانشگاه ها در حال پیش روی است، تولید محصولات و فناوری های نوین از اصلی ترین اولویت های این معاونت محسوب می شود.


 وی ادامه داد: در سال ۹۴ تعداد مقالات ارائه شده در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به نسبت تعداد اعضای هیات علمی؛ ۰/۵۷ مقاله، در سال ۹۵ این میزان به ۰/۷۵ مقاله و در سال  ۹۶تعداد مقالات ارائه شده با توجه به تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه به ۱/۲ رسیده است.


دکتر اوریاد عنوان کرد: مقالات ارائه شده در سال های مختلف، از لحاظ کیفی و کمی بررسی می شوند.


وی اظهار داشت: در بهترین حالت بین ۵ تا ۱۰ درصد مقالات چاپ شده در تمامی دانشگاه ها منجر به تولید محصول و فناوری های جدید می شود.


معاون پژوهش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اذعان داشت: کسب رتبه نخست در زمینه تولید مقالات علمی در منطقه و کسب رتبه شانزدهم در بین تمامی کشورهای دنیا، نشان دهنده رشد علمی و پژوهشی دانشگاه ها است.


 وی در ادامه تاکید کرد: طی چند سال گذشته، رتبه کشور در زمینه تولید محصولات ۵۰ واحد ارتقا پیدا کرده که نیازمند تلاش بیشتر و افزایش ثبت اختراعات است.


دکتر اوریاد با اشاره به اینکه مجوز احداث مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در سال ۹۳ اخذ و در سال ۹۶ این مرکز افتتاح شد، تصریح کرد: هم اکنون این مرکز دارای ۱۳ هسته فناور است که از این تعداد دو شرکت دانش بنیان محصولاتی را ثبت اختراع کرده اند.


وی اضافه کرد: طراحی و ساخت گوشی پزشکی استتوسکوپ هوشمند تشخیصی درمانی در جهت شنیدن صدای قلب بیمار به صورت همزمان توسط چندین نفر، سیستم همراه اینجکتور(انتقال دهنده برق) یک طرفه مستقل از جاذبه برای سرم های درمانی، اسپری تنفسی پربازده، پماد ضد اگزما، دستگاه ضد عفونی کننده تخت های بیمارستانی و داروی درمان کننده آفت دهان از طراحی و اختراعات شرکت های دانش بنیان زیر نظر مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج است.


معاون پژوهش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: امید است چندین محصول ثبت شده با حصور وزیر بهداشت رونمایی و به مرحله تولید انبوه برسانیم.


وی با اشاره به اینکه اخلاق در پژوهش از اساسی ترین اصل ها در پژوهش محسوب می شود، تاکید کرد: رعایت حقوق شهروندان، رضایت کامل افراد در فرایند تحقیق و بررسی آمار، حفظ محیط زیست و رعایت حقوق حیوانات از اساسی ترین اصل های منشور پژوهش در اخلاق محسوب می شود.


وی در پایان خاطر نشان کرد: ایده و نظرهای نو که منجر به تولید محصول می شوند، رشد اقتصادی، کارآفرینی و رشد علمی را در پی خواهند داشت.5-6